## សិភ្លាសាលាម្រទាំឆ្នាំ២០២៣៖ ដំណើរឆ្ពោះនៅភាត់ ពិពិធតាពតិចមនិយាមតួតៃទិន្យសាស្ត្រ

Toward Inclusive and Diversified Radiology

## Phnom Penh, 18 Mar 2023



Simultanous Program: Three halls; Scan here for updated program, and general information ----->

7h30	30 REGISTRATION							
TIME		ΤΟΡΙϹ	SPEAKERS	ΤΟΡΙϹ	SPEAKERS	ΤΟΡΙϹ	SPEAKERS	
		EARLY BIRD PROGRAM	Hall B: Carnation	EARLY BIRD PROGRAM	Hall A: Crystal Ballroom	EARLY BIRD PROGRAM	Hall C: Lotus	
	1 Hour			Session 1: Early bird foods				
	THOU			(Prof SONG An, Dr CHUM Socheat)				
8:00	20 min			1 Imaging of Ovarian cysts	Dr SOK Huy			
8:20	20min			2 Imaging of Obstructive Jaundice	Dr LY Youlin			
8:40	15min			Q&A				
	30min			Plenary Session (Crystal Ballro	om): Opening Ceremony			
9:00	10min			1 Welcome Speech	H.E.Prof SONG An			
9:10	10min			2 Opening Speech	H.E. Prof LAM Eng Hour			
9:20	10min			3 Group Photo	···-··································			
9:30	30min			Coffee Br	eak			
		SCIENTIFIC PROGRAM	Hall B: Carnation	SCIENTIFIC PROGRAM	Hall A: Crystal Ballroom	SCIENTIFIC PROGRAM	Hall C: Lotus	
	2 Hours	Session 2: Obstetrical Ultra		Session 2: Emergency Imaging		Session 2: Hepato-Biliary Interve		
		(Dr KHOV Mong, Dr TUY Pi OB US Scanning Protocol:	icn)	(Dr HUY Sruy, Dr TAN POV) , Renal emergency; what the radiologist		(Prof KIM Yun Hwan, Dr CHEA C TransArterial Treatment for liver		
10:00	20min	First Trimester US	Dr TUY Pich	needs to know	Dr ROEUN Thida	tumor	Prof KIM Yun Hwan	
10:20	20min	2 OB US Scanning Protocol: Second Trimester US	Dr TUY Pich	<sup>2</sup> Protocols of Focused Assessment with Sonography in Trauma (F.A.S.T)	Dr LY Dara	<sup>2</sup> Basic Hepatic Arterial Anatomy and Different Type of cTACE	Dr CHEA S.Rotheavy	
10:40	20min	3 Malformation foetale	Dr PHOUNG Roittana	3 Ultrasound and CT scan of blunt abdominal and pelvic trauma	Dr NAN Pakrinhavan	Complications of cTACE: Management and Prevention	Prof KIM Yun Hwan	
	10min	Q&A		Q&A		Q&A		
11:10	20min	4 Placenta Percreta	Dr KHOV Mong	Ultrasound imaging in gynecological emergencies	Dr KHIM Prorpey	Biliary drainage in 2023: What we need to know	Dr KONG Reaksmey	
11:30	20min	Grossesse Molaire (Mole invasive)	Dr KHOV Mong	5 Emergency Radiology Cases	Dr BOREY Monasy	5 Biliary Stenting: Technique and Indication	Prof KIM Yun Hwan	
11:50	10min	Q&A		Q&A		Q&A		
12:00	60min			LUNCH: Palm View Restaurant (				
		SCIENTIFIC PROGRAM	Hall B: Carnation	SCIENTIFIC PROGRAM	Hall A: Crystal Ballroom	SCIENTIFIC PROGRAM	Hall C: Lotus	
	1 Hour	Session 3: Radiography (Prof SONG An, Dr KUY Sophal)		Session 3: MRI UpToDate (Dr SAM ANG Kimdany, Dr KHIM PRORPEY)		Session 3: Peripheral Vascular Intervention (Pr HWANG Daeyun, Dr Kong Reaksmey)		
13:00	20min	Xray of lumbar spine: When and why?	Dr YIN Ratha	1 MR imaging in Ovarian tumor	Dr MET Kimsour	Introduction to Peripheral Vascular Intervention (PAD)	Prof WON Je Hwan	
13:20	20min	2 Abdominal Xray	Dr LAY Ang buoy	2 Brain MRI: What is new?	Dr IV Leangsing	2 IVC filter: When and How?	Dr CHEA Chandy	
13:40	20min	3 Chest Xay	Dr SOR Sokchea	Imaging of Ischemic stroke: What radiologist need to know	Dr.CHHIM C. Krisna	Common IR procedures in Dialysis Access	Prof WON Je Hwan	
14:00	15min	Q&A		Q&A		Q&A		
14:15	15min			Coffee Bre	ak			
	1 Hour		Plenary Session 4 (	Crystal Ballroom): Stroke imaging and In	tervention (Prof WON Je H	wan, Dr Chea S.Rotheavy)		
		SCIENTIFIC PROGRAM	Hall B: Carnation	SCIENTIFIC PROGRAM	Hall A: Crystal Ballroom	SCIENTIFIC PROGRAM	Hall C: Lotus	
14:30	20min			1 Stroke Game: Where is the clot?	Dr LAY Sovann Vathana			
	20min			2 Stroke Management Guideline	Pr HWANG Daeyun			
	20min			3 Stroke intervention	Pr HWANG Daeyun			
15:30	15min			Q&A Planary Session (Crystal Ballroo	om): Closing Caromony			
15:45	75min 15min			Closing Remark	H.E. Prof. KONG Sonya			
	60min			Lucky Draw	H.L. FIGI. KONG Sonya			
	Close							
	18:30 GALA DINNER (Invited Only)							
* We reserve the right to make any necessary change without prior notice								